Borrel
Petit
JAMBON ET SAUCISSE
Chorizo Ibérico Bellota (60 gram)
Jambon Serrano (60 gram)
Jambon Ibérico Cebo 36 maanden (60 gram)
SAUCISSON SEC
(Kijk op het krijtbord voor de smaken en prijzen
PLANCHE DE CHARCUTERIE
(Mix van diverse hammen, worsten, kaas, zuur en Gordal olijven):
Petit (1-2 personen)
Grand (3-4 personen)
OLIVES (120 GRAM)
Grote gemarineerde Spaanse Gordal olijven
FROMAGE
Camembert uit de oven met tijm, knoflook, olijfolie en geserveerd met brood
Plateau de fromages (Plankje met diverse kazen en brood)
Plateau de fromages (Plankje met diverse kazen en brood)
petits plats
Gravad laxs, in rode biet en kruiden gepekelde zalm met salade van little gem en mosterd dille dressing
Rilette de Canard met brood geserveerd
Steak tartare, handgesneden rundvlees met pikante tomatenvinaigrette, sjalot, cornichon en kwartelei
Gamba’s Pil Pil (6) met brood
Brood met Fleur de Sel boter en aioli
OESTERS
Oester speciale D’helie met yuzu schuim, per stuk
BITTERGARNITUREN
Bitterballen van Oma Bobs (4 stuks)
Kimchi bitterballen van de kimchizusters (vegan, 4 stuks)
Mini frikadel van Le Frique (4 stuks)
Torpedo garnalen (4 stuks)
Calamares (100 gram)
Kaas-rucola kroketjes (4 stuks)
Salty tomato kroketjes (Vegan, 4 stuks)
Gemengd bittergarnituur Petit (8 stuks)
Gemengd bittergarnituur Grand (16 stuks)
