DINER
PETIT
Gravad laxs, in rode biet en kruiden gepekelde zalm met salade van little gem en mosterd dille dressing
Okonomiyaki, Japanse hartige pannenkoek met spitskool, surimi krab, okonomi saus, Japanse mayonaise en bonito vlokken
“Surf en Turf”, ossenhaas en krokante gamba’s met wakame, zoetzuur van komkommer en miso mayonaise
Burrata met tomatensalade, pesto à la genovese, pijnboompitten en brood
Steak tartare, handgesneden rundvlees met pikante tomatenvinaigrette, sjalot, cornichon en kwartelei
Gamba’s Pil Pil (6) geserveerd met brood
Bisque geserveerd met rivierkreeftstaartjes, rouille en brood
maaltijdsalades
Krokante gamba’s met zoetzure groenten, lente-ui en chili knoflook dressing
Burrata, stroop van aceto balsamico, gedroogde tomaatjes en pijnboompitten
Geitenkaas, walnoten, granaatappel en honing
grand
“Steak frites” diamanthaas van de barbecue, saus met Reblochon, friet en salade
Tri-tip steak van de barbecue met Beurre Café de Paris, groenten en aardappel rösti
Secreto Iberico met roseval aardappel, bimi en romesco saus
Op de huid gebakken dorade filet met spaghetti van courgette, pommes dauphine en mosterd dragonsaus
																	VIS VAN DE DAG
 Dagvers aanbod uit Scheveningen met bijpassend groenten garnituur en saus
															
Quiche met geitenkaas, prei en geroosterde paprika geserveerd met salade
																	LE PETIT BURGER (150 gram)
Hamburger van de barbecue op een brioche bun met friet en salade
															
																	LE GRAND BURGER (200 GRAM)
Hamburger van de barbecue op een brioche bun met friet en salade
															
sides
Friet met mayonaise
Roseval aardappel uit de oven
Groene Salade
Brood met fleur de sel boter en aioli
desserts
Aardbeien Romanoff, Hollandse aarbeien gemarineerd in vodka, met vanille ijs en slagroom
Witte chocolade taart met pistache roomijs
Dessert van de dag
Kaasplateau met stroop van aceto balsamico en brood
Espresso Martini
