DINER

PETIT

Gravad laxs, in rode biet en kruiden gepekelde zalm met salade van little gem en mosterd dille dressing

In beetroot and herbs marinated salmon, little gem salad with mustard and dill dressing
14,75

Okonomiyaki, Japanse hartige pannenkoek met spitskool, surimi krab, okonomi saus, Japanse mayonaise en bonito vlokken

Okonomiyaki, Japanese pancake with surimi crab, oxheart cabbage, okonomi sauce, Japanese mayonnaise and bonito flakes
14,50

“Surf en Turf”, ossenhaas en krokante gamba’s met wakame, zoetzuur van komkommer en miso mayonaise

”Surf and Turf” of tenderloin and crispy prawns with wakame, pickled cucumber and miso mayonaisse
14,75

Burrata met tomatensalade, pesto à la genovese, pijnboompitten en brood

Burrata with tomato salad, pesto à la genovese, pine nuts and bread
14,75

Steak tartare, handgesneden rundvlees met pikante tomatenvinaigrette, sjalot, cornichon en kwartelei

Steak tartare, finely chopped beef with cornichon, sjallots and quail egg
14,75

Gamba’s Pil Pil (6) geserveerd met brood

Gamba’s Pil Pil (6) served with bread
16,50

Bisque geserveerd met rivierkreeftstaartjes, rouille en brood

Bisque served with crayfish, rouille and bread
10,50

maaltijdsalades

Krokante gamba’s met zoetzure groenten, lente-ui en chili knoflook dressing

Salad with crispy prawns, sweet and sour vegetables, spring onion and chili and garlic dressing
18,50

Burrata, stroop van aceto balsamico, gedroogde tomaatjes en pijnboompitten

Burrata, basamic syrup, marinated tomatoes and pine nuts
17,50

Geitenkaas, walnoten, granaatappel en honing

Goat’s cheese, walnuts, pomegranate and honey
17,50

grand

“Steak frites” diamanthaas van de barbecue, saus met Reblochon, friet en salade

“Steak frites”, chuck tender steak Reblochon sauce, fries and salad
23,50

Tri-tip steak van de barbecue met Beurre Café de Paris, groenten en aardappel rösti

Tri-tip steak served with Beurre Café de Paris, potato rösti and vegetables
24,75

Secreto Iberico met roseval aardappel, bimi en romesco saus

Secreto Iberico with roasted potato, broccolini and romesco sauce
24,50

Op de huid gebakken dorade filet met spaghetti van courgette, pommes dauphine en mosterd dragonsaus

Seabream filet served with courgette spaghetti, pommes dauphine and mustard tarragon sauce
23,50

VIS VAN DE DAG
Dagvers aanbod uit Scheveningen met bijpassend groenten garnituur en saus

Fish of the day, fresh from “Scheveningen” with matching garnish
Dagprijs

Quiche met geitenkaas, prei en geroosterde paprika geserveerd met salade

Goat’s cheese, leek and roasted bell pepper quiche served with salad
19,50

LE PETIT BURGER (150 gram)
Hamburger van de barbecue op een brioche bun met friet en salade

Hamburger from the barbecue served on a brioche bun with fries and salad
17,50

LE GRAND BURGER (200 GRAM)
Hamburger van de barbecue op een brioche bun met friet en salade

Hamburger from the barbecue served on a brioche bun with fries and salad
22,50

sides

Friet met mayonaise

Fries with mayonaise
4,50

Roseval aardappel uit de oven

Oven roasted potatoes
5,50

Groene Salade

Green Salad
6,50

Brood met fleur de sel boter en aioli

Bread with salted butter and aioli
7,50

desserts

Aardbeien Romanoff, Hollandse aarbeien gemarineerd in vodka, met vanille ijs en slagroom

Strawberry Romanoff, strawberry’s marinated in vodka with vanilla ice cream and whipped cream
8,75

Witte chocolade taart met pistache roomijs

White chocolate pie with pistachio ice cream
8,75

Dessert van de dag

Today's Dessert
8,75

Kaasplateau met stroop van aceto balsamico en brood

Cheese platter served with balsamic syrup and bread
12,75

Espresso Martini

10,75
Scroll naar boven