LUNCH
PAIN
Jambon Serrano, halfgedroogde tomaten en aceto balsamico
Burrata, stroop van aceto balsamico en pijnboompitten
Kimchi kroketten (2) van de kimchizusters
Rundvleeskroketten van Oma Bobs (2)
Gravad laxs, mosterd dille saus en kappertjes
Krokante gamba’s, wakame en chili-knoflook dressing
Geitenkaas, walnoot, granaatappel en honing
LE PETIT BURGER (150 gram) met friet en salade
LE PETIT GRAND BURGER (200 gram) met friet en salade
PETIT PLATS
Steak tartare, handgesneden rundvlees met pikante tomatenvinaigrette, sjalot, cornichon en kwartelei
Rillette de Canard met brood geserveerd
Gravad laxs, in rode biet en kruiden gepekelde zalm met salade van little gem en mosterd dille dressing
Camembert uit de oven met tijm, knoflook en brood
Gamba’s Pil Pil (6) met stokbrood
Bisque geserveerd met rivierkreeftstaartjes, rouille en brood
OEUFS
Omelet of uitsmijter met brood (3 eieren)
Toppings (supplement):
- Spek
- Parmezaanse kaas
- Tomaat
ZOET
Aardbeien Romanoff met vanille roomijs
Witte chocoladetaart met pistache roomijs
Dessert van de dag
